Beoordelingen van Switie Lelystad

Recente recensies van Switie Lelystad

4 sterren na 236 reviews

, 09-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker… complimenten hiervan! Dankjulliewel

, 09-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen de soep had gelekt door de hele tas en deze was minder lekker. Verder prima eten voor weinig geld. Voor herhaling vatbaar

, 05-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur moeten wachten. Op moment van geplande brstelmoment een mail dat het eten onderweg was. Gebeld waar het eten bleef na ander half uur. Het was echt onderweg. Gevraagd of het dan niet koud zou zijn. Nee alles zou goed warm aankomen. 10 minuten later....een tas vol koud eten😡

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het eten een beetje tegenvallen was wel oke maar niet opmerkelijk lekker. Werd wel netjes op de hoogte gehouden van de levering

, 04-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd. Bezorger ook netjes

, 29-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 29-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nog nooit zulke heerlijke roti gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 27-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bezorger zo vrolijk en lief Topper

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en op tijd!

, 17-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie saoto & pindasaus zijn de beste!!

, 14-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorger

, 14-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat bezorgd, patat was koud . Helaas in de prullenbak beland. Heb nog gebeld waarom het zolang duurde switie had het kunnen oplossen. Maar helaas

, 13-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is herlijk ga zo door👍

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon echt gierig hoe het bakje word gevuld, en het is al zo een ondiep bakje. Betaal je 2 zoveel bij voor 2 spiegel eitjes, krijg je nog dood normale roerbak ei ook. Kun je net zo goed zelf een pak eiren kopen. Echt belachelijk.. vond het telefonisch ook best onvriendelijk gaan.

, 09-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Altijd een super lekkere roti lamsvlees

, 07-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter geen problemen, maar gisteren 6-7-22 was echt té erg!! 2u op ons eten moeten wachten (3broodjes frikadel, kaassouflé, roti kip en een klein zakje patat. Kreeg om 19:00 een mailtje dat de bezorger (eindelijk) onderweg was, om 19:45 ben ik maar naar Switie gereden omdat er nog steeds niemand was en omdat de telefoonlijn niet werkte… daar aangekomen was de bezorger “net” weg… m’n man belde dat de bezorger er was, ik was 1minuutje later thuis. Echt serieus alles koud. Droge kip, dat roti gerecht was niet te eten. En de patat… echt erg. Nat, slap/of super hard en gewoon KOUD. Zit je dan 2uur te wachten terwijl de kids de volgende dag weer naar school moeten… vind dit echt een slechte ervaring.

, 05-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot vorige keren was zowel de kip als de eend erg droog. Dat ben ik niet van jullie gewend helaas. Hopelijk volgende keer beter!

, 02-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer bij dit bedrijf besteld,maar dat gaat 100% zeker vaker gebeuren

, 30-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed. Verbeter punten zou, grotere/ meer stukken kip, en het eitje boven op ontbrak. Verder ook Leuke bezorgerster.

, 26-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bij de patato lam, heel erg weinig vlees. Smaak was goed, maar ben anders gewend van Switie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel erg kou Maar wel.lekker. Daarom niet gebeld Hoop.dat jullie meer bezorgers krijgen

, 19-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam 5 min eerder dan verwacht. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel veelste laat had even een belletje kunnen geven Weer zelf gebeld begrijp de drukte maar dit is niet van deze tijd Bezorging toppie Eten weer heerlijk (Vlees er weinig voor het geld zuur ook ) Maar dat is mijn mening

, 11-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgging en lekker eten toppie

, 10-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Niet te eten. Vlees was kurk droog en de bami had geen smaak.

, 10-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms we gierig maar lekker

, 10-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en lekker warm bezorgd

, 09-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie bezorgen kwam schuwende naar mij toe. omdat ik wou niet komen naar de parkeerplaats eten halen. Die is 2km lopen afstaan. Maar eten was echt lekker. Wat raar is.. ik moet betalen voor de verzorgen maar volgens hem ik moet hem ontmoeten ergens op een parkeerplaats om te halen ik weet niet eens waar.

, 07-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, elke keer weer

, 06-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijke roti! Nu hadden we ook tjap tjoi met kip en nasi, en die was ook top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de tjauw min waren halve bakjes en de bakkeljauw op de telo was ronduit slecht had de kleur van pindasaus en het enige wat je proefde was heel erg zoet jammer dit

, 04-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elje keer weer perfecte Eten garnalen en de groe

, 29-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was er mooi optijd en gelukkig was de bami nu niet te gaar heb lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ruim voldoende, goed warm geleverd en keurig op tijd ondanks dat het een feestdag was.

, 26-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van smaak en de bezorging was snel. Helaas waren de groenten niet allemaal gaar. Bij de moksie mag best iets meer groenten (kool)

, 25-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Lekker eten. Vriendelijke bezorger

, 22-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit Bestelling afgehaald en stond klaar op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo zuinig zijn

, 21-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, precies op tijd ook! Top 👏🏻👍🏻🥰

, 20-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt dat jullie sneller geleverd hebben :) Verbeterpunt: het zou fijn zijn als het eten in een "warmhoud-tas of bak" (zoals bijv. pizzaborger heeft) vervoerd wordt, zodat het warm blijft. Nu is het al behoorlijk afgekoeld als het bezorgd wordt.

, 15-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Surinaams eten 😍

, 03-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben de roti van cindisch en rotilijn gewend. Daar valt deze roti bij in het niet. Maar goed ieder z'n smaak en mening. De champignonsoep was gewoon bouillon met stukjes champignon. Helaas niet zoals ik verwachtte.

, 03-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heeft het best goed gesmaakt.

, 02-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger netjes en beleefd

, 29-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voedsel, heerlijk!

, 23-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, snel erg lekker en hele goede bediening

, 20-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Helaas was mijn bestelling niet compleet. Voor niks betalen is nooit leuk en het ging om de pitjil, dus het werd meteen minder voedzaam. De reden dat we niet voor shoarma of burgers zijn gegaan, was dat je hier groente kan bestellen. Beetje jammer dat dat er dan niet bij zit. We vonden de rest van het eten ook niet zo lekker moksi metie met nasi en tjauw min speciaal. Vooral heel zout, zonder authentieke surinaamse smaak. Groente die bij deze gerechten hoort was 3 blaadjes paksoi, doordrenkt van een hele zoute saus. Kortom een maaltijd die in de prullenbak is beland en we hebben toch maar patat gehaald. Waste of time and money, maar wel vriendelijke mensen, de bestelling was op tijd en over smaak valt te twisten maar wij bestellen niet nog een keer.

, 17-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed, saté batata HOPI BON! Nasi kip ook perfect, altijd goed! Danki Switie, Blessings

, 16-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti smaak TE chinees ipv lekker surinaams

, 15-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker altijd vers. Heerlijk!

, 13-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne bezorger. Netjes en vriendelijk.

, 12-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, we bestelden moksie swietie, maar het was niet echt warm meer en de spek was niet krokant. Smaak was wel echt goed!

, 12-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moksi meti speciaal: flauw , eentonig en niet echt veel ( tov de prijs ) Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Bezorging was echt snel

, 01-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!!!

, 01-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, tjau min met moksi en nasi met moksi speciaal

, 25-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger

, 23-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker

, 11-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was optijd en netjes

, 26-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en zeer goed verzorgd

, 13-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om om 16.00 te bezorgen. Werd 16.30 Kipfilet vond ik vreemd. Alsof het van rubber was met een gelei laagje. Jammer want heb hier wel eens lekkerder gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bij de vegetarische roti werd online verplicht om een bijgerecht aan te klikken. Vervolgens bleek bij ontvangst, dat er geen roti was bijgevoegd, alleen (bijgerecht) nasi. Dit moet toch anders!

, 12-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was super snel en produkten waren van top kwaliteit

, 04-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Altijd weer lekker eten, netjes verpakt en keurig bezorgd.

, 29-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor als je een luie dag hebt of als je gewoon trek hebt. Bezorging komt op tijd en duurt niet te lang.

, 27-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen had ik geen ei besteld bij mijn saoto soep. Ik hou er niet van. De stukjes kip in de bamie mochten wel groter zijn. De telo was heerlijk, ook de baka bana.

, 18-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon en ik vonden het eten niet echt heel lekker. De satoasoep was matig, alles zat al in de bouillon ipv apart in een zakje en ook geen rijst en de roti vulling zompig. Maargoed dat is onze mening. Een ander kan t juist heel lekker vinden.

, 18-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Zelfs een halve ster zou ik ze niet durven te geven Me bakkeljauw leek op kibbeling Satesaus was hard kon er bijna een moord mee plegen En niet te spreken over de saoto vulling die was na 2 happen al op zeer teleurstellend

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, goed op smaak, niet te pittig. Royale portie. Bezorging was erg op tijd, binnen een half uur ging de bel.

, 12-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang. De hotwings waren niet echt knapperig en met groente. De roti was erg waterig. De bami oorlog was allemaal samen en erg klein waardoor je de verschillende vlees niet proefd. Smaak was wat mat

, 07-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en goed geprijst.

, 29-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed😋

, 29-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moksi meti was redelijk. Tomatensoep zuur, gevuld met rauwe groenten. Broodje Cha sieuw niet meer gevuld met plakjes vlees en een flinke schep saus, maar met een klein laagje blokjes vlees( 3 x 3 mm) en een druppel saus.....zoo slecht. Dat was voor ons dus de laatste keer Switie.

, 27-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had hot wings besteld. Zag er goed uit zelfs met groente erbij echt feestelijk. Smaakte prima 👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks kerstdrukte goed op tijd, velden zelf dat het wat later werd. En kregen gratis kroepoek voor het wachten. Goede service en kwaliteit.

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Sate ku batata en nasi gehaald. Eten was erg zout en weinig batata ook geen sla/groenten erbij. Niet wat ik normaal gesproken gewend bent van dit gerecht. Het kan beter!

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder goed als dat ik gewend ben

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten, prima prijs, grote porties. We komen zeker nog eens aan om te bestellen.

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Eten alleen echt niet best. Kip heel vet en smaakloos (had kerrie kip besteld, geen kerrie kruiden gezien of geproefd). Geen smaak aan de bami, zelf maar wat ketjap doorheen gegooid nog. Kip in de saoto roze en ook smaakloos. Uiteindelijk niks opgegeten en toch zelf maar gaan koken. Voor mij eerste en laatste keer helaas.

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat ik koop ,smaakt super lekker.En de bezorger is altijd vriendelijk en super snel met bezorgen .

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde super lang (2 uur), en er zat een haar in mijn eten.

, 03-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond heerlijk gegeten! Per ongeluk had ik het verkeerde adres doorgegeven, de bezorger moest hierdoor 2x rijden, maar nog steeds een vrolijk en lief persoon aan de deur en ze hadden alles opnieuw opgewarmd! Superlief! Top tent met heerlijk eten!

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd geleverd, bezorger erg vriendelijk

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 Surinaamse broodjes besteld, maar het pistoletje was niet te eten. Ik had gevraagd of bij de tjauw min het vlees apart verpakt kon worden. Maar is volledig genegeerd. Slechte ervaring en broodjes besteld ik hier niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten,voor een goede prijs,qua kwantvriendelijkheid echt top ook! Ik raad Swietie zeker aan! Ga zo door

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ruim een uur geduurd voor de bestelling er was . We hebben om 4 uur besteld, dat de bestelling er om 18:00 zal zijn dit werd pas 19:00 , het eten zelf smaakte goed

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Een van mijn Fav restaurant in town!

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam bijna anderhalf uur te laat... toen ik daarover belde na een half uur te laat en een uur te laat werd ik de eerste keer te woord gestaan met dat de bezorger nog niet terug was van zijn vorige ronde en dat ze me ook niet kon vertellen wanneer mijn eten dan wel zou komen. Ik kreeg te horen dat ik maar gewoon geduld moest hebben en dat het vanavond wel ergens bezorgd zou worden. Toen ik na 1 uur te laat nog een keer belde werd ik ronduit onbeleefd te woord gestaan. Mevrouw gaf aan dat de bezorger nu uiteindelijk toch onderweg was en gaf eigenlijk aan dat ik me aanstelde en dat ik maar gewoon moest wachten en hing toen gewoon op. Beide keren heb ik niet het gevoel gehad dat er met mij mee werd gedacht en ik kreeg het gevoel dat ik vooral lastig werd gevonden. Toen de bezorger aangekomen was kwam hij met een slap smoesje over dat de regen het vertraagd had maar besloot nadat ik de deur had dichtgedaan wel om minimaal een kwartier een luidkeels gesprek te voeren met iemand uit

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER SNELLE BEZORGING

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend ik bestel vaker bij switie en altijd lekker

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en ben al jaren een trouwe klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes afgekoeld

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst was t heel goed cua eten laatste tijd is heel veel veranderd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Nette en vriendelijke bezorger

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat is te hard gebakken mag stuk zachter zijn ,andere bedrijven verkopen geen harde pataten meer anders lopen de klanten weg

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tevreden was zoals altijd weer erg lekker jammer wel beetje aan de laten kant ivm korte pauze

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 20 min eerder ontvangen. Top

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEZORGER IS Heel Snel ERG VRIENDELIJK EN ZIET ER NETJES Uit.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en bezorging waa op tijd❗❗❗ Zal zeker aan vrienden vertellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn allereerste keer dat ik een bestelling bij switi heb gedaan. Ik ben zeer tevreden over de service en het eten!! Zeker een aanrader! Top.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker,wel wat te laat gekomen dan de tijd was aan gegeven ,maar netjes naar boven gebracht heel fijn goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker maar er was geen stukjes vlees er doorheen alleen erop dat was wel teleurstellend

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 30 minuten eerder dan status bezorging aangaf. Saoto soep was wel lekker en de tjauw fan speciaal was ook lekker.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was drie kwartier te laat, dus niet warm, had een hamburger menu en moksie frites koud milkshake lauw zo weggegooid. Hamburger klef. En ook lauw, geen goede ervaring dus. Zonde van t geld

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer 1,5 uur gewacht op eten, toen het bezorgd werd (na telefonisch contact) was het niet meer warm, ontzettend jammer.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was aan de zoute kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker, maar bezorging heeft wel 35 minuten langer geduurd dan de 50 minuten die waren doorgegeven.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Fijn dat je een tijd krijgt voor bezorging en wanneer de bezorging onderweg is. Gewoon top!!!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd! Lekker! En warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

heel slecht vind het erg super erg en niet netjes. Ik heb eten hier besteld voor 7,25, al betaald zou het 21:50 moeten ophalen uit mijn hoofd zou 22:00 sluiten. Nu kom ik mijn eten ophalen kwam nog vroeger ook dan 21:50 is het dicht? Heb nooit mijn eten gekregen

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg Roti met rijst. Die hoort toch met een roti wrap en niet met rijst? En erg veel aardappel ook.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top wel was niet alles compleet geleverd maar met 1 telefoontje was dit ook keurig opgelost en zo was de maaltijd dan toch nog compleet ik kom graag weer bestellen

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had koe loe kai maar zat extreem veel paprika in teveel.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig netjes op tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger. Ook was het eten zoals altijd zeer goed verzorgd en erg lekker.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker.had extra extra peper gevraagd, volgende keer meer peper aub

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en snel ,goed ingepakt eten was lekker warm en eten was heerlijk een aanrader.en de bezorg tijd goed op de hoogte gesteld en ook betijds gebracht geweldig ga zo door

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top in orde. 👍👍👍👍

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en ondanks de drukte tijdens etenstijd was het precies op tijd bezorgd.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere Surinaamse nasi moksi en geroosterde spek

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, vriendelijk en altijd lekker, al jaren vaste klant

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en lekker. Surinaams en snack in 1 bestelling. Ruim op tijd geleverd! Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden lang niet besteld. Maar was weer super lekker.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten goeie service en snelle bezorging

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlot bezorgd

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd zoals gewoonlijk lekker warm en goed van kwaliteit

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker! De bezorging heel snel & de bezorger super vriendelijk. Wij bestellen hier gauw weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten ontzettend lekker maar het duurde 1uur en 45 minuten voordat ik mijn bestelling kreeg en bij aankomst was het eten koud dat vond ik wel jammer

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zelfs aan de vroege kant. Helaas was de kwaliteit dit keer minder dan de vorige keren... roti kipfilet - verhouding kip/aardappel was slecht... heel weinig kip en veel aardappel. Saus was waterig en de randen van de rotiplaat hard. Niet wat ik van Switie gewend ben.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker snel bezorgd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer besteld en we hebben werr heerlijk gegeten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het niet lekker ik zal niet meer bestellen

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ei was vergeten bij mij saoto soep maar dat kan gebeuren. Verder was alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet komt wordt t anderhalf uur later pas gebracht!!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, Hotwings erg goed!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit is goed en nog lekker ook

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was langer wachten dan was afspraak maar met deze drukke tiden vind ik dat is ok. Eten was lekker! Bedankt!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk en nog lekker warm gezien het feit dat ie helemaal van de Waterwijk naar Haven in Lelystad komt.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit bezorging 10 minuten eerder lekker warm

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak vol goed verzorgd en keurig verpakt

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het eten zeker wel lkkr alleen duurde het bijna 2 uur voor het aankwam wat wel een beetje jmmr was ivm kinderen die dus super laat aten

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en goede service en snel bezorgd een aan rader voor iedereen,ga zo door met de feestdagen wil ik ook wat bestelen

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke eten

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel. Heerlijk gegeten! Grote garnalen met tjauw min jammieee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ken de zaak al jaren en heb altijd lekker gegeten uitstekend verse kwaliteit

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, was echt goed heet.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima roti. Van tevoren besteld om op te halen. Was keurig op tijd klaar.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was +/- 15 minuten te laat en was niet warm. heb het eten op moeten warmen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, aardige bezorger, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Surinaams Chinees eten. Bezorging super snel. Ontzettend tevreden

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en erg lekker zoals altijd.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Vriendelijke bezorger. Was een prima maaltijd alleen de kipfilet was niet geweldig.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes in gepakt smaakte heerlijk ga zeker nog vaker bestellen bij u.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kip lekker geroosterd en vol van smaak. Ook de nasi en tjauw min waren erg lekker. Bestelling keurig op tijd. Zeer tevreden.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel aangekomen. Een kwartier eerder dan aangegeven en uiteraard heerlijk.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een nette prijs. De soep was naar onze snaak iets te zout. In het algemeen een aanrader.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Bezorging goed en binnen de opgegeven tijd.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling compleet en op tijd, en erg lekker!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

K bestel of haal al jaren bij switie. Dit rrestaurant is de beste qua surinaams eten. Personeel is vriendelijk en netjes. Alles wat ik wensen lekker eten !!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ik ken Tjawfan als een witte nasi maar deze is bruin daarentegen toch een goede smaak. Maar de witte is origineler:-)

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! Bezorging is top! Misschien een idee om standaard wat rauwkost of salade bij de patato gerechten te serveren, dat is echt een gemis.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was teleurstellend. Roti smaakte niet vers en heel weinig groente bij moksimeti en ook nog oude groente. Was te proeven. Jammer

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen en broodjes. Goede porties!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fooi had ik via de website gegeven, toch lag er een bakje in het mandje en maakte de bezorger voor de tweede keer de indruk nog een fooi te willen. Verder was het vegetarische vlees niet te eten en zo ontzettend taai!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en goed warm. Netjes op tijd geleverd

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals we gewend zijn bij afhalen. prima eten en op tijd geleverd

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier al jaren en genieten nog steeds van de gerechten.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

champignonensoep was niet te eten was gewoon bouillon met paar stukjes kipfilet en paar stukjes champignon sloeg nergens op!!!!!! Ook nog eens smaakloos! Kopstukken en nasi waren lekker Javaanse bami papperig veeeeel te lang gekookt bah Dit ben ik niet van switi gewend normaal altijd tevreden maar vandaag was gewoon geldverspilling 😡😡😡😡 zonde van me 28 euro

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voordat het eten er was terwijl ik een kleine bestelling had.... Het eten was koud geserveerd en het zuur smaakte naar zout... Ik merk dat jullie bezuinigen op zuur, peper en Chili saus. Fijne avond.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet van hoge kwaliteit. Zeker de baka bana die hebben we uiteindelijk na een hap maar weggegooid. Maar wel fijn dat ze als enige in Lelystad Surinaams eten bezorgen.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lumpia was niet goed gevuld. De kerriesaus was lekker. Maar er lagen 6 stukjes kipfile.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv 1815 waren ze er om 1740 Patat was koud Saus lag door het zakje niet meer in het bakje Lekker maar jammer

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker & snelle bezorging

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Snelle service

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allereerst 1 uur te laat, soep was niet goed meer, zo weggegooid loempia kwalitatief heel slecht keihard en taai. en berenhap met pindasaus besteld maar de pindasus was ver te zoeken. voor mij nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Moksi metie speciaal met witte rijst en 3 bara sambal mijn favoriet

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat, knapperig. Snelle en goede service. Heerlijk gegeten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd en heerlijk surinaams/Javaanse gerechten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig vlees geen saus

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu kunnen we online bestellen en afrekenen. Geweldig! Het eten is zoals altijd prima! Vooral de batata met spareribs is een aanrader. Jammer dat we voorlopig geen biertje meer kunnen drinken bij Switie.... We wachten op gezondere tijden.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals altijd, erg lekker en de bezorging ging heel goed, volledig volgens Corona-protocol. Aanbellen, krat met eten neerzetten, 3 meter achteruit en wachten tot we het eten hadden gepakt en de deur hadden gesloten. Het werd ook eerder gebracht dan werd aangegeven. Helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.