Beoordelingen van Switie Lelystad

Recente recensies van Switie Lelystad

5 sterren na 90 reviews

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, vriendelijk en altijd lekker, al jaren vaste klant

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en lekker. Surinaams en snack in 1 bestelling. Ruim op tijd geleverd! Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden lang niet besteld. Maar was weer super lekker.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten goeie service en snelle bezorging

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlot bezorgd

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd zoals gewoonlijk lekker warm en goed van kwaliteit

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ontzettend lekker! De bezorging heel snel & de bezorger super vriendelijk. Wij bestellen hier gauw weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten ontzettend lekker maar het duurde 1uur en 45 minuten voordat ik mijn bestelling kreeg en bij aankomst was het eten koud dat vond ik wel jammer

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en zelfs aan de vroege kant. Helaas was de kwaliteit dit keer minder dan de vorige keren... roti kipfilet - verhouding kip/aardappel was slecht... heel weinig kip en veel aardappel. Saus was waterig en de randen van de rotiplaat hard. Niet wat ik van Switie gewend ben.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker snel bezorgd

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer besteld en we hebben werr heerlijk gegeten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het niet lekker ik zal niet meer bestellen

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ei was vergeten bij mij saoto soep maar dat kan gebeuren. Verder was alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet komt wordt t anderhalf uur later pas gebracht!!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, Hotwings erg goed!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit is goed en nog lekker ook

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was langer wachten dan was afspraak maar met deze drukke tiden vind ik dat is ok. Eten was lekker! Bedankt!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk en nog lekker warm gezien het feit dat ie helemaal van de Waterwijk naar Haven in Lelystad komt.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit bezorging 10 minuten eerder lekker warm

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak vol goed verzorgd en keurig verpakt

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het eten zeker wel lkkr alleen duurde het bijna 2 uur voor het aankwam wat wel een beetje jmmr was ivm kinderen die dus super laat aten

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en goede service en snel bezorgd een aan rader voor iedereen,ga zo door met de feestdagen wil ik ook wat bestelen

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke eten

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel. Heerlijk gegeten! Grote garnalen met tjauw min jammieee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ken de zaak al jaren en heb altijd lekker gegeten uitstekend verse kwaliteit

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, was echt goed heet.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima roti. Van tevoren besteld om op te halen. Was keurig op tijd klaar.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was +/- 15 minuten te laat en was niet warm. heb het eten op moeten warmen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, aardige bezorger, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Surinaams Chinees eten. Bezorging super snel. Ontzettend tevreden

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en erg lekker zoals altijd.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Vriendelijke bezorger. Was een prima maaltijd alleen de kipfilet was niet geweldig.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes in gepakt smaakte heerlijk ga zeker nog vaker bestellen bij u.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kip lekker geroosterd en vol van smaak. Ook de nasi en tjauw min waren erg lekker. Bestelling keurig op tijd. Zeer tevreden.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel aangekomen. Een kwartier eerder dan aangegeven en uiteraard heerlijk.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een nette prijs. De soep was naar onze snaak iets te zout. In het algemeen een aanrader.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Bezorging goed en binnen de opgegeven tijd.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling compleet en op tijd, en erg lekker!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

K bestel of haal al jaren bij switie. Dit rrestaurant is de beste qua surinaams eten. Personeel is vriendelijk en netjes. Alles wat ik wensen lekker eten !!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ik ken Tjawfan als een witte nasi maar deze is bruin daarentegen toch een goede smaak. Maar de witte is origineler:-)

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk! Bezorging is top! Misschien een idee om standaard wat rauwkost of salade bij de patato gerechten te serveren, dat is echt een gemis.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was teleurstellend. Roti smaakte niet vers en heel weinig groente bij moksimeti en ook nog oude groente. Was te proeven. Jammer

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soepen en broodjes. Goede porties!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fooi had ik via de website gegeven, toch lag er een bakje in het mandje en maakte de bezorger voor de tweede keer de indruk nog een fooi te willen. Verder was het vegetarische vlees niet te eten en zo ontzettend taai!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en goed warm. Netjes op tijd geleverd

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals we gewend zijn bij afhalen. prima eten en op tijd geleverd

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier al jaren en genieten nog steeds van de gerechten.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

champignonensoep was niet te eten was gewoon bouillon met paar stukjes kipfilet en paar stukjes champignon sloeg nergens op!!!!!! Ook nog eens smaakloos! Kopstukken en nasi waren lekker Javaanse bami papperig veeeeel te lang gekookt bah Dit ben ik niet van switi gewend normaal altijd tevreden maar vandaag was gewoon geldverspilling 😡😡😡😡 zonde van me 28 euro

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang voordat het eten er was terwijl ik een kleine bestelling had.... Het eten was koud geserveerd en het zuur smaakte naar zout... Ik merk dat jullie bezuinigen op zuur, peper en Chili saus. Fijne avond.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet van hoge kwaliteit. Zeker de baka bana die hebben we uiteindelijk na een hap maar weggegooid. Maar wel fijn dat ze als enige in Lelystad Surinaams eten bezorgen.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lumpia was niet goed gevuld. De kerriesaus was lekker. Maar er lagen 6 stukjes kipfile.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv 1815 waren ze er om 1740 Patat was koud Saus lag door het zakje niet meer in het bakje Lekker maar jammer

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker & snelle bezorging

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Snelle service

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allereerst 1 uur te laat, soep was niet goed meer, zo weggegooid loempia kwalitatief heel slecht keihard en taai. en berenhap met pindasaus besteld maar de pindasus was ver te zoeken. voor mij nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Moksi metie speciaal met witte rijst en 3 bara sambal mijn favoriet

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat, knapperig. Snelle en goede service. Heerlijk gegeten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd en heerlijk surinaams/Javaanse gerechten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig vlees geen saus

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu kunnen we online bestellen en afrekenen. Geweldig! Het eten is zoals altijd prima! Vooral de batata met spareribs is een aanrader. Jammer dat we voorlopig geen biertje meer kunnen drinken bij Switie.... We wachten op gezondere tijden.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals altijd, erg lekker en de bezorging ging heel goed, volledig volgens Corona-protocol. Aanbellen, krat met eten neerzetten, 3 meter achteruit en wachten tot we het eten hadden gepakt en de deur hadden gesloten. Het werd ook eerder gebracht dan werd aangegeven. Helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.