Beoordelingen van Switie Lelystad

Recente recensies

5.0
Linsey
24 november 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Eten alleen echt niet best. Kip heel vet en smaakloos (had kerrie kip besteld, geen kerrie kruiden gezien of geproefd). Geen smaak aan de bami, zelf maar wat ketjap doorheen gegooid nog. Kip in de saoto roze en ook smaakloos. Uiteindelijk niks opgegeten en toch zelf maar gaan koken. Voor mij eerste en laatste keer helaas.

Lambertus Oosting
24 november 2021

Alles wat ik koop ,smaakt super lekker.En de bezorger is altijd vriendelijk en super snel met bezorgen .

Patricia
7 november 2021

Bezorgen duurde super lang (2 uur), en er zat een haar in mijn eten.

Ben
3 november 2021
Monika Hannink
22 oktober 2021

Gisteravond heerlijk gegeten! Per ongeluk had ik het verkeerde adres doorgegeven, de bezorger moest hierdoor 2x rijden, maar nog steeds een vrolijk en lief persoon aan de deur en ze hadden alles opnieuw opgewarmd! Superlief! Top tent met heerlijk eten!

Resh
21 oktober 2021

Netjes optijd geleverd, bezorger erg vriendelijk

Margot Van der Lubbe
18 oktober 2021

Had 2 Surinaamse broodjes besteld, maar het pistoletje was niet te eten. Ik had gevraagd of bij de tjauw min het vlees apart verpakt kon worden. Maar is volledig genegeerd. Slechte ervaring en broodjes besteld ik hier niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
9 oktober 2021

Echt lekker eten,voor een goede prijs,qua kwantvriendelijkheid echt top ook! Ik raad Swietie zeker aan! Ga zo door

Karin
7 oktober 2021
Chantal
5 oktober 2021

Het heeft ruim een uur geduurd voor de bestelling er was . We hebben om 4 uur besteld, dat de bestelling er om 18:00 zal zijn dit werd pas 19:00 , het eten zelf smaakte goed

Erika De vries
2 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Een van mijn Fav restaurant in town!

Maaike
2 oktober 2021

Het eten kwam bijna anderhalf uur te laat... toen ik daarover belde na een half uur te laat en een uur te laat werd ik de eerste keer te woord gestaan met dat de bezorger nog niet terug was van zijn vorige ronde en dat ze me ook niet kon vertellen wanneer mijn eten dan wel zou komen. Ik kreeg te horen dat ik maar gewoon geduld moest hebben en dat het vanavond wel ergens bezorgd zou worden. Toen ik na 1 uur te laat nog een keer belde werd ik ronduit onbeleefd te woord gestaan. Mevrouw gaf aan dat de bezorger nu uiteindelijk toch onderweg was en gaf eigenlijk aan dat ik me aanstelde en dat ik maar gewoon moest wachten en hing toen gewoon op. Beide keren heb ik niet het gevoel gehad dat er met mij mee werd gedacht en ik kreeg het gevoel dat ik vooral lastig werd gevonden. Toen de bezorger aangekomen was kwam hij met een slap smoesje over dat de regen het vertraagd had maar besloot nadat ik de deur had dichtgedaan wel om minimaal een kwartier een luidkeels gesprek te voeren met iemand uit

Annemiek
24 september 2021

Zoals altijd,heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Lambertus Oosting
22 september 2021

SUPER SNELLE BEZORGING

Prashant
5 september 2021
Frain
3 september 2021

Het eten was uitstekend ik bestel vaker bij switie en altijd lekker

Ravi
18 augustus 2021

Altijd lekker eten en ben al jaren een trouwe klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otto Philip Seibert All IV
18 augustus 2021
John Heijmans
31 juli 2021

Frietjes afgekoeld

Bergonje
27 juli 2021

Eerst was t heel goed cua eten laatste tijd is heel veel veranderd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
23 juli 2021

Snelle bezorging. Nette en vriendelijke bezorger

oosting
15 juli 2021

De patat is te hard gebakken mag stuk zachter zijn ,andere bedrijven verkopen geen harde pataten meer anders lopen de klanten weg

wendy
14 juli 2021

tevreden was zoals altijd weer erg lekker jammer wel beetje aan de laten kant ivm korte pauze

Bob
8 juli 2021

Heerlijk gegeten.

Astrid
4 juli 2021
Resh
29 juni 2021

Bestelling 20 min eerder ontvangen. Top

Reshma
19 juni 2021

BEZORGER IS Heel Snel ERG VRIENDELIJK EN ZIET ER NETJES Uit.

Prashant
19 juni 2021
SORAIDA
13 juni 2021

Heel lekker en bezorging waa op tijd❗❗❗ Zal zeker aan vrienden vertellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
13 juni 2021

Dit was mijn allereerste keer dat ik een bestelling bij switi heb gedaan. Ik ben zeer tevreden over de service en het eten!! Zeker een aanrader! Top.

Bernard
12 juni 2021

Heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar.

Lauren
12 juni 2021
Dijkstra
11 juni 2021

Lekker gegeten

Krebber
24 mei 2021

Het eten is lekker,wel wat te laat gekomen dan de tijd was aan gegeven ,maar netjes naar boven gebracht heel fijn goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldhuizen
22 mei 2021

Was lekker maar er was geen stukjes vlees er doorheen alleen erop dat was wel teleurstellend

Jorinde
17 mei 2021

Echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prashant
16 mei 2021
F.S
16 mei 2021

Bezorging 30 minuten eerder dan status bezorging aangaf. Saoto soep was wel lekker en de tjauw fan speciaal was ook lekker.

Schraa
13 mei 2021

Het eten was drie kwartier te laat, dus niet warm, had een hamburger menu en moksie frites koud milkshake lauw zo weggegooid. Hamburger klef. En ook lauw, geen goede ervaring dus. Zonde van t geld

Emons
10 mei 2021

Ongeveer 1,5 uur gewacht op eten, toen het bezorgd werd (na telefonisch contact) was het niet meer warm, ontzettend jammer.

Mantje
10 mei 2021

Eten was aan de zoute kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mick
5 mei 2021

Eten was weer lekker, maar bezorging heeft wel 35 minuten langer geduurd dan de 50 minuten die waren doorgegeven.

Prashant
3 mei 2021
Otto Philip Seibert All IV
30 april 2021

Alles prima

Astrid Flem
28 april 2021

Heerlijk gegeten!! Fijn dat je een tijd krijgt voor bezorging en wanneer de bezorging onderweg is. Gewoon top!!!

Sippie
19 april 2021

Op tijd! Lekker! En warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
15 april 2021
Tanicha Lens
14 april 2021

heel slecht vind het erg super erg en niet netjes. Ik heb eten hier besteld voor 7,25, al betaald zou het 21:50 moeten ophalen uit mijn hoofd zou 22:00 sluiten. Nu kom ik mijn eten ophalen kwam nog vroeger ook dan 21:50 is het dicht? Heb nooit mijn eten gekregen

Didi
10 april 2021

Ik kreeg Roti met rijst. Die hoort toch met een roti wrap en niet met rijst? En erg veel aardappel ook.

emile
8 april 2021

Het eten was top wel was niet alles compleet geleverd maar met 1 telefoontje was dit ook keurig opgelost en zo was de maaltijd dan toch nog compleet ik kom graag weer bestellen

anna
7 april 2021

Ik had koe loe kai maar zat extreem veel paprika in teveel.

Ed
5 april 2021

Keurig netjes op tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger. Ook was het eten zoals altijd zeer goed verzorgd en erg lekker.

Anand
2 april 2021

Eten was lekker.had extra extra peper gevraagd, volgende keer meer peper aub

Yvonne Krebber
26 maart 2021

Goede bezorging en snel ,goed ingepakt eten was lekker warm en eten was heerlijk een aanrader.en de bezorg tijd goed op de hoogte gesteld en ook betijds gebracht geweldig ga zo door

Prashant
21 maart 2021

Het was weer top in orde. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alicia
19 maart 2021

Eten was heerlijk en ondanks de drukte tijdens etenstijd was het precies op tijd bezorgd.

Joyce
16 maart 2021

Altijd lekkere Surinaamse nasi moksi en geroosterde spek

Prashant
14 maart 2021
Eric
25 februari 2021
broekhuijsjes
19 februari 2021

goede service, vriendelijk en altijd lekker, al jaren vaste klant

Sam
18 februari 2021
Sim
15 februari 2021

Eten was goed en lekker. Surinaams en snack in 1 bestelling. Ruim op tijd geleverd! Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
10 februari 2021

Wij hadden lang niet besteld. Maar was weer super lekker.

Mo
9 februari 2021

Goed eten goeie service en snelle bezorging

Timmermans
3 februari 2021

Heerlijk eten en vlot bezorgd

Martin
2 februari 2021

Mooi op tijd zoals gewoonlijk lekker warm en goed van kwaliteit

Danielle
31 januari 2021

Het eten was ontzettend lekker! De bezorging heel snel & de bezorger super vriendelijk. Wij bestellen hier gauw weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otto Philip Seibert All IV
31 januari 2021
P. K
30 januari 2021

Zoals altijd was het eten ontzettend lekker maar het duurde 1uur en 45 minuten voordat ik mijn bestelling kreeg en bij aankomst was het eten koud dat vond ik wel jammer

Peggy
23 januari 2021
Monica
17 januari 2021

Keurig op tijd en zelfs aan de vroege kant. Helaas was de kwaliteit dit keer minder dan de vorige keren... roti kipfilet - verhouding kip/aardappel was slecht... heel weinig kip en veel aardappel. Saus was waterig en de randen van de rotiplaat hard. Niet wat ik van Switie gewend ben.

martin
17 januari 2021

gewoon lekker snel bezorgd

Irma
14 januari 2021

Voor de 2de keer besteld en we hebben werr heerlijk gegeten.

Brenda de Jonge
13 januari 2021

Ik vond het niet lekker ik zal niet meer bestellen

Aiza
10 januari 2021

Ei was vergeten bij mij saoto soep maar dat kan gebeuren. Verder was alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raoul
10 januari 2021

Bestelling was niet compleet komt wordt t anderhalf uur later pas gebracht!!!

Yvette
6 januari 2021
gbarnier
6 januari 2021

Helemaal goed, Hotwings erg goed!

Maarten
3 januari 2020
Bram
2 januari 2020

Prijs en kwaliteit is goed en nog lekker ook

An
2 januari 2020

Altijd lekker eten.

Otto Philip Seibert All IV
1 januari 2020

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
30 december 2020

Het was langer wachten dan was afspraak maar met deze drukke tiden vind ik dat is ok. Eten was lekker! Bedankt!

Dikmoet. C
26 december 2020

Het eten was overheerlijk en nog lekker warm gezien het feit dat ie helemaal van de Waterwijk naar Haven in Lelystad komt.

Martin
21 december 2020

Goede kwaliteit bezorging 10 minuten eerder lekker warm

Peggy
13 december 2020
korevaar
9 december 2020

smaak vol goed verzorgd en keurig verpakt

Do
2 december 2020

Vond het eten zeker wel lkkr alleen duurde het bijna 2 uur voor het aankwam wat wel een beetje jmmr was ivm kinderen die dus super laat aten

Krebber
2 december 2020

Het eten is heerlijk en goede service en snel bezorgd een aan rader voor iedereen,ga zo door met de feestdagen wil ik ook wat bestelen

monique
1 december 2020

Snelle service en lekker eten!

Priscilla
26 november 2020
Ricky
19 november 2020

Snelle levering en heerlijke eten

Maarten
17 november 2020
Gaitrie
15 november 2020

Super snel. Heerlijk gegeten! Grote garnalen met tjauw min jammieee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alderding
15 november 2020
Dikmoet
11 november 2020

Ik ken de zaak al jaren en heb altijd lekker gegeten uitstekend verse kwaliteit

Macy
8 november 2020

heerlijk, was echt goed heet.

Martijn
31 oktober 2020

Prima roti. Van tevoren besteld om op te halen. Was keurig op tijd klaar.

Hielke Merkus
29 oktober 2020

Eten was +/- 15 minuten te laat en was niet warm. heb het eten op moeten warmen.

Manisha
26 oktober 2020

Lekker eten, aardige bezorger, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mick
25 oktober 2020

Goeie πŸ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
25 oktober 2020

Heerlijk authentiek Surinaams Chinees eten. Bezorging super snel. Ontzettend tevreden

Kamperman
21 oktober 2020

Eten was goed warm en erg lekker zoals altijd.

De Vries
5 oktober 2020

Snelle levering. Vriendelijke bezorger. Was een prima maaltijd alleen de kipfilet was niet geweldig.

Mick
4 oktober 2020
Patrick van geel
3 oktober 2020

Eten was netjes in gepakt smaakte heerlijk ga zeker nog vaker bestellen bij u.

Annie
1 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Kip lekker geroosterd en vol van smaak. Ook de nasi en tjauw min waren erg lekker. Bestelling keurig op tijd. Zeer tevreden.

Anoniem
28 september 2020

Snel aangekomen. Een kwartier eerder dan aangegeven en uiteraard heerlijk.

Priscilla
23 september 2020

Weer super lekker gegeten!

Jan
23 september 2020

Het was erg lekker

Sel
20 september 2020

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
19 september 2020

Lekker eten voor een nette prijs. De soep was naar onze snaak iets te zout. In het algemeen een aanrader.

Sergio
13 september 2020
Leo
5 september 2020

Goed en lekker eten. Bezorging goed en binnen de opgegeven tijd.

Natasja
3 september 2020

Bestelling compleet en op tijd, en erg lekker!

Sergio
2 september 2020
Jorinde
29 augustus 2020

Echt heerlijk!!

Marijke henriquez
29 augustus 2020

K bestel of haal al jaren bij switie. Dit rrestaurant is de beste qua surinaams eten. Personeel is vriendelijk en netjes. Alles wat ik wensen lekker eten !!

Ss
26 augustus 2020

Was lekker

Tjin
21 augustus 2020

Lekker eten. Ik ken Tjawfan als een witte nasi maar deze is bruin daarentegen toch een goede smaak. Maar de witte is origineler:-)

Ton
21 augustus 2020

Prima verzorgd

Els Donkers
16 augustus 2020
Mireille
15 augustus 2020

Het eten is heerlijk! Bezorging is top! Misschien een idee om standaard wat rauwkost of salade bij de patato gerechten te serveren, dat is echt een gemis.

Klant
14 augustus 2020

Het eten was teleurstellend. Roti smaakte niet vers en heel weinig groente bij moksimeti en ook nog oude groente. Was te proeven. Jammer

Els Donkers
9 augustus 2020

Heerlijke soepen en broodjes. Goede porties!

JW
3 augustus 2020

Fooi had ik via de website gegeven, toch lag er een bakje in het mandje en maakte de bezorger voor de tweede keer de indruk nog een fooi te willen. Verder was het vegetarische vlees niet te eten en zo ontzettend taai!

Bianca
23 juli 2020

het was heerlijk en goed warm. Netjes op tijd geleverd

simone
21 juli 2020

zoals we gewend zijn bij afhalen. prima eten en op tijd geleverd

v. Dijk
18 juli 2020

Wij bestellen hier al jaren en genieten nog steeds van de gerechten.

Mariska
14 juli 2020

champignonensoep was niet te eten was gewoon bouillon met paar stukjes kipfilet en paar stukjes champignon sloeg nergens op!!!!!! Ook nog eens smaakloos! Kopstukken en nasi waren lekker Javaanse bami papperig veeeeel te lang gekookt bah Dit ben ik niet van switi gewend normaal altijd tevreden maar vandaag was gewoon geldverspilling 😑😑😑😑 zonde van me 28 euro

Ruud
13 juli 2020

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angel
8 juli 2020

Het duurde lang voordat het eten er was terwijl ik een kleine bestelling had.... Het eten was koud geserveerd en het zuur smaakte naar zout... Ik merk dat jullie bezuinigen op zuur, peper en Chili saus. Fijne avond.

Rijsdijk
1 juli 2020

Eten was niet van hoge kwaliteit. Zeker de baka bana die hebben we uiteindelijk na een hap maar weggegooid. Maar wel fijn dat ze als enige in Lelystad Surinaams eten bezorgen.

Willemse
29 juni 2020
A.sparing
16 juni 2020

De lumpia was niet goed gevuld. De kerriesaus was lekker. Maar er lagen 6 stukjes kipfile.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina
2 juni 2020

Ipv 1815 waren ze er om 1740 Patat was koud Saus lag door het zakje niet meer in het bakje Lekker maar jammer

rossen
28 mei 2020
Fre
27 mei 2020

Super lekker & snelle bezorging

Annemiek
22 mei 2020

Super lekker gegeten. Snelle service

Astrid
18 mei 2020
roza
12 mei 2020

allereerst 1 uur te laat, soep was niet goed meer, zo weggegooid loempia kwalitatief heel slecht keihard en taai. en berenhap met pindasaus besteld maar de pindasus was ver te zoeken. voor mij nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marylyn
11 mei 2020
Greta
3 mei 2020

Altijd lekker eten. Moksi metie speciaal met witte rijst en 3 bara sambal mijn favoriet

Snackers
27 april 2020

Lekkere patat, knapperig. Snelle en goede service. Heerlijk gegeten

Joyce
26 april 2020

Bestelling op tijd en heerlijk surinaams/Javaanse gerechten.

Van buiten
24 april 2020

Weinig vlees geen saus

Jelmer
17 april 2020

Nu kunnen we online bestellen en afrekenen. Geweldig! Het eten is zoals altijd prima! Vooral de batata met spareribs is een aanrader. Jammer dat we voorlopig geen biertje meer kunnen drinken bij Switie.... We wachten op gezondere tijden.

Josta van der Heide
13 april 2020

Het eten was, zoals altijd, erg lekker en de bezorging ging heel goed, volledig volgens Corona-protocol. Aanbellen, krat met eten neerzetten, 3 meter achteruit en wachten tot we het eten hadden gepakt en de deur hadden gesloten. Het werd ook eerder gebracht dan werd aangegeven. Helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.