Beoordelingen van Switie Lelystad

Recente recensies

4.0
Judith
3 december 2022

Patat was erg lekker.

Lambertus Oosting
3 december 2022

Alles smaakte super lekker en patat was super zacht kon makkelijk eten . groetjes van een tevreden klant ga zo door !!!!

Marijke Henriquez
26 november 2022

De bakjes zijn niet altijd gevuld. Hebben jullie meerdere koks ?

Gina
23 november 2022

Ik heb gebeld gamba garnalen waren niet testen ni dit is geen seven ze praat er over heen .wil mijn geld terug gestort .en daar bij wert er geen excuses geboden het wordt steeds slechter 0611880466 mechien help het de garnalen waren echt walgelijkvies ik hoop nu wat tehoren en ik krijg nooit maar dan ook nooit een kotings bon omdat ik voor jullie op de site besteld mensen xo raak je meer kwijt en ik ken heel veel mensen mvg gina van beemdelus

Remco
19 november 2022

Duurde enorm lang, eten was koud loempia’s waren helemaal zacht

Martin
17 november 2022

Eten kwam 1,5 uur te laat. Na een half uur al gebeld en de bezorger zou direct komen, nadat ze terugkwam. Werd dus nog een uur later. Bezorgster zei dat ik de eerste was, dus lekkere planning hier. Mijn dochter en vrouw hadden inmiddels al ander eten op, dus zonde van het bestellen. zeker geen aanrader.

Gina
17 november 2022

Garnalen waren niet te vreten sorry lijk wel meel

Ce
17 november 2022

Top kwaliteit en bezorging was op tijd!

Rachel
12 november 2022

Eten was lekker, alleen jammer dat ik 2 uur op mijn bestelling heb moeten wachten!

Gina
8 november 2022

Alleen veelste lang wachten en was weer aan de koude kant

Schipper
5 november 2022

Zowel hamburger, chinees als roti besteld. Nergens van onder de indruk. Babi pangang en kip van roti waren beide erg taai.

Bea
30 oktober 2022

Patat was te lang doorgebakken, super bruin en smaakte naar vet. Hamburger, was een klein dun plakje, bepaald geen hamburger te noemen. Verstopt onder al het sla. De milkshake was ok. In zijn geheel..totaal niet wat ik gewend was van switie. Laatste keer dan ook dat ik hier iets besteld hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam M
29 oktober 2022

-Het eten was niet lekker. -Niet het juiste recept -eten kwam best laat aan -bezorger onbeleefd -en voor dit eten betaal je elders goedkoper - bezorgkosten te hoog terwijl eten te laat wordt bezorgd.

Candy
23 oktober 2022
Melissa Bansie
16 oktober 2022

Het Eten was verrukkelijk. Alleen groenten was weinig. De bezorging was echt slecht. De bezorger is minimaal 30 minuten te vroeg. Ik was onder de douche toen hij aanbelde. Daardoor duurde het langer voordat ik aan de deur kon komen. Hij was duidelijk geïrriteerd en zei in gebrekkig Nederlands dat hij wel 10 keer heeft aangebeld. Dat kon ik niet waarderen. Van jullie ben ik dat niet gewend.

Susan
15 oktober 2022

Zal nooid weer bestellen. Twee keer moeten bellen waar eten blijft eindelijk gekrijgen naar 2 en half uur en eten was koud

CP Hau
5 oktober 2022

Vaste klant , dus eigenlijk geen klachten

Fa
5 oktober 2022

Food was good 👍

Gery
4 oktober 2022

Heerlijk eten en altijd netjes op tijd

Rowena Alm
29 september 2022

Wij bestellen vaker en het is eigenlijk altijd goed. Maar vandaag moesten we ruim 2 uur op ons eten wachten, heb ik 4x moeten bellen waarbij ik iedere keer te horen kreeg dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk werd ik gebeld dat de bezorger er met 5 a 10min zou zijn. Dit duurde helaas alsnog iets langer maar uiteindelijk was ze er en kreeg mijn man te horen dat de bezorger 10 min daarvoor pas de bestelling in handen heeft gekregen. Waar er dus werd gezegd al ruim een uur meerdere keren dat de bezorger onderweg was met onze bestelling, was dit dus niet zo en heeft zij 10 min voor wij het kregen de bestelling pas in haar handen gekregen. Beetje jammer om je klanten zo voor de gek te houden ipv gewoon eerlijk te zeggen dat het nog niet klaar was, of vergeten of dat het druk was of wat de reden dan ook is geweest dat het zolang heeft geduurd.

Helsdingen
26 september 2022

Mag wat meer kip,in de roti kipfilet speciaal.

Fa
24 september 2022
Krebber
23 september 2022

Heerlijk eten snel bezoegd en goed van smaak

Trang
17 september 2022

Netjes op tijd bezorgd. Als beloning extra fooi gegeven. Website om het te bestellen is niet overzichtelijk. Eten was goed

Peter
17 september 2022

Was heerlijk.

Patrick
12 september 2022

Wederom heerlijk gegeten. Eten werd bezorgd op afgegeven tijd en was goed warm. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elvira
4 september 2022

Netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zineb
3 september 2022

Bezorging was echt bizar jeb 2 uur bijna gewacht op me bestelling. Ik ga daar ook nooit meer heen cijfer 0

Martin Roodenburg
3 september 2022

Was top! Bezorging snel!! Lekker en goede kwaliteit.

Tom
3 september 2022
Karin
2 september 2022
Robin van Rij
29 augustus 2022

De Tello was flauw en de bakkeljouw had weinig smaak. De bruine bonen met rundvless was te doen. De bakkabana waren ook te doen maar niet echt lekker te noemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Feresh
28 augustus 2022

Vlees was zo oud en zo weinig geen groenten zat bijna in en alleen die waterige saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stern
26 augustus 2022

De moksi speciaal is als gewoonlijk heerlijk! Alleen bij de bakabana en de berenhap met saté zat weinig saté, enigste min puntje zeker omdat je er extra voor betaald!

Anoniem
26 augustus 2022

Vind dat er ook friet mayonaise op mag zonder bij te betalen

fa
24 augustus 2022
M.
24 augustus 2022

Nee, geen succes! Saoto viel tegen, er was bijna geen saotomix en telo was heel vet en bakkeljauw was een natte bende en kreeg een zure milkshake. Bezorgster was heel vriendelijk en keurig op tijd! Nooit meer switie 😵‍💫

John Heijmans
18 augustus 2022

Super snel en correct

Nailton Miranda
9 augustus 2022

Het was super lekker… complimenten hiervan! Dankjulliewel

Sarita
9 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Alleen de soep had gelekt door de hele tas en deze was minder lekker. Verder prima eten voor weinig geld. Voor herhaling vatbaar

Marjon Nederlof
5 augustus 2022

Ruim anderhalf uur moeten wachten. Op moment van geplande brstelmoment een mail dat het eten onderweg was. Gebeld waar het eten bleef na ander half uur. Het was echt onderweg. Gevraagd of het dan niet koud zou zijn. Nee alles zou goed warm aankomen. 10 minuten later....een tas vol koud eten😡

Bianca
4 augustus 2022

Vond het eten een beetje tegenvallen was wel oke maar niet opmerkelijk lekker. Werd wel netjes op de hoogte gehouden van de levering

Resh
4 augustus 2022

op tijd geleverd. Bezorger ook netjes

Jeroen
29 juli 2022

Prima

Lilian
29 juli 2022

We hebben nog nooit zulke heerlijke roti gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ger Diffens
27 juli 2022

.

van Meetelen
27 juli 2022
Gina
23 juli 2022

Beste bezorger zo vrolijk en lief Topper

Zieje
23 juli 2022

Eten was lekker en op tijd!

Avv
17 juli 2022

Jullie saoto & pindasaus zijn de beste!!

Gina
14 juli 2022

Top bezorger

Resh
14 juli 2022

Te laat bezorgd, patat was koud . Helaas in de prullenbak beland. Heb nog gebeld waarom het zolang duurde switie had het kunnen oplossen. Maar helaas

Krebber
13 juli 2022

Het eten is herlijk ga zo door👍

Zonde van je geld
10 juli 2022

Gewoon echt gierig hoe het bakje word gevuld, en het is al zo een ondiep bakje. Betaal je 2 zoveel bij voor 2 spiegel eitjes, krijg je nog dood normale roerbak ei ook. Kun je net zo goed zelf een pak eiren kopen. Echt belachelijk.. vond het telefonisch ook best onvriendelijk gaan.

Thea Vissers
9 juli 2022

Altijd een super lekkere roti lamsvlees

Linda
7 juli 2022

Normaliter geen problemen, maar gisteren 6-7-22 was echt té erg!! 2u op ons eten moeten wachten (3broodjes frikadel, kaassouflé, roti kip en een klein zakje patat. Kreeg om 19:00 een mailtje dat de bezorger (eindelijk) onderweg was, om 19:45 ben ik maar naar Switie gereden omdat er nog steeds niemand was en omdat de telefoonlijn niet werkte… daar aangekomen was de bezorger “net” weg… m’n man belde dat de bezorger er was, ik was 1minuutje later thuis. Echt serieus alles koud. Droge kip, dat roti gerecht was niet te eten. En de patat… echt erg. Nat, slap/of super hard en gewoon KOUD. Zit je dan 2uur te wachten terwijl de kids de volgende dag weer naar school moeten… vind dit echt een slechte ervaring.

Harro
5 juli 2022

In tegenstelling tot vorige keren was zowel de kip als de eend erg droog. Dat ben ik niet van jullie gewend helaas. Hopelijk volgende keer beter!

L.J. Brummel
2 juli 2022

1e keer bij dit bedrijf besteld,maar dat gaat 100% zeker vaker gebeuren

J
30 juni 2022

Eten smaakte goed. Verbeter punten zou, grotere/ meer stukken kip, en het eitje boven op ontbrak. Verder ook Leuke bezorgerster.

Andrew
26 juni 2022

Helaas bij de patato lam, heel erg weinig vlees. Smaak was goed, maar ben anders gewend van Switie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
24 juni 2022

Was wel erg kou Maar wel.lekker. Daarom niet gebeld Hoop.dat jullie meer bezorgers krijgen

-
19 juni 2022

Kwam 5 min eerder dan verwacht. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gina
15 juni 2022

Was wel veelste laat had even een belletje kunnen geven Weer zelf gebeld begrijp de drukte maar dit is niet van deze tijd Bezorging toppie Eten weer heerlijk (Vlees er weinig voor het geld zuur ook ) Maar dat is mijn mening

Alex
11 juni 2022
Yvonne Krebber
11 juni 2022

Snelle bezorgging en lekker eten toppie

V. BR
10 juni 2022

Niet te eten. Vlees was kurk droog en de bami had geen smaak.

Gina
10 juni 2022

Soms we gierig maar lekker

Johan
10 juni 2022

Top en lekker warm bezorgd

Enoc
9 juni 2022

Jammer dat jullie bezorgen kwam schuwende naar mij toe. omdat ik wou niet komen naar de parkeerplaats eten halen. Die is 2km lopen afstaan. Maar eten was echt lekker. Wat raar is.. ik moet betalen voor de verzorgen maar volgens hem ik moet hem ontmoeten ergens op een parkeerplaats om te halen ik weet niet eens waar.

-
7 juni 2022

Heerlijk eten, elke keer weer

Jolanda
6 juni 2022

Zoals altijd, heerlijke roti! Nu hadden we ook tjap tjoi met kip en nasi, en die was ook top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doortje Knetsch
5 juni 2022

de tjauw min waren halve bakjes en de bakkeljauw op de telo was ronduit slecht had de kleur van pindasaus en het enige wat je proefde was heel erg zoet jammer dit

Gina
4 juni 2022

Elje keer weer perfecte Eten garnalen en de groe

Doortje
29 mei 2022

het eten was er mooi optijd en gelukkig was de bami nu niet te gaar heb lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
27 mei 2022

Lekker eten, ruim voldoende, goed warm geleverd en keurig op tijd ondanks dat het een feestdag was.

Rotmans
26 mei 2022

Eten was goed van smaak en de bezorging was snel. Helaas waren de groenten niet allemaal gaar. Bij de moksie mag best iets meer groenten (kool)

RUTH
25 mei 2022

Goede service. Lekker eten. Vriendelijke bezorger

Marco
22 mei 2022

Zeer goede kwaliteit Bestelling afgehaald en stond klaar op afgesproken tijd

gina
22 mei 2022

Niet zo zuinig zijn

Sonia
21 mei 2022

Super, precies op tijd ook! Top 👏🏻👍🏻🥰

Astrid
20 mei 2022

Bedankt dat jullie sneller geleverd hebben :) Verbeterpunt: het zou fijn zijn als het eten in een "warmhoud-tas of bak" (zoals bijv. pizzaborger heeft) vervoerd wordt, zodat het warm blijft. Nu is het al behoorlijk afgekoeld als het bezorgd wordt.

Sigrid van wateren
15 mei 2022

Heerlijk Surinaams eten 😍

LdeBoer
3 mei 2022

Ik ben de roti van cindisch en rotilijn gewend. Daar valt deze roti bij in het niet. Maar goed ieder z'n smaak en mening. De champignonsoep was gewoon bouillon met stukjes champignon. Helaas niet zoals ik verwachtte.

Fa
3 mei 2022

Vandaag heeft het best goed gesmaakt.

Jose Donkers
2 mei 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
30 april 2022

Bezorger netjes en beleefd

Johan Veen
29 april 2022

Top voedsel, heerlijk!

Larry
23 april 2022

Altijd goed, snel erg lekker en hele goede bediening

Meyrt
20 april 2022

Helaas was mijn bestelling niet compleet. Voor niks betalen is nooit leuk en het ging om de pitjil, dus het werd meteen minder voedzaam. De reden dat we niet voor shoarma of burgers zijn gegaan, was dat je hier groente kan bestellen. Beetje jammer dat dat er dan niet bij zit. We vonden de rest van het eten ook niet zo lekker moksi metie met nasi en tjauw min speciaal. Vooral heel zout, zonder authentieke surinaamse smaak. Groente die bij deze gerechten hoort was 3 blaadjes paksoi, doordrenkt van een hele zoute saus. Kortom een maaltijd die in de prullenbak is beland en we hebben toch maar patat gehaald. Waste of time and money, maar wel vriendelijke mensen, de bestelling was op tijd en over smaak valt te twisten maar wij bestellen niet nog een keer.

#RaveloEating
17 april 2022

Heel goed, saté batata HOPI BON! Nasi kip ook perfect, altijd goed! Danki Switie, Blessings

Tuininga
16 april 2022

Roti smaak TE chinees ipv lekker surinaams

Ikke
15 april 2022

Altijd lekker altijd vers. Heerlijk!

Reshma
13 april 2022

Super fijne bezorger. Netjes en vriendelijk.

Rotensen
12 april 2022

Perfect op tijd, we bestelden moksie swietie, maar het was niet echt warm meer en de spek was niet krokant. Smaak was wel echt goed!

Husmann
12 april 2022
tom rotmans
10 april 2022

Moksi meti speciaal: flauw , eentonig en niet echt veel ( tov de prijs ) Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Bezorging was echt snel

Jolanda
1 april 2022

Zoals altijd weer heerlijk!!!

anoniem
1 april 2022

Was lekker, tjau min met moksi en nasi met moksi speciaal

Karin
25 maart 2022

Keurig op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger

Bram
23 maart 2022

Gewoon lekker

X
11 maart 2022
Reshma
8 maart 2022

Bezorger was optijd en netjes

V
26 februari 2022
Gaarenstroom
23 februari 2022

Heerlijk!

Maarten
20 februari 2022
John
18 februari 2022

snel en zeer goed verzorgd

Larissa
13 februari 2022

Gevraagd om om 16.00 te bezorgen. Werd 16.30 Kipfilet vond ik vreemd. Alsof het van rubber was met een gelei laagje. Jammer want heb hier wel eens lekkerder gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Rijkenberg
12 februari 2022

Bij de vegetarische roti werd online verplicht om een bijgerecht aan te klikken. Vervolgens bleek bij ontvangst, dat er geen roti was bijgevoegd, alleen (bijgerecht) nasi. Dit moet toch anders!

Beteretenmakenaub
12 februari 2022
Lambertus Oosting
5 februari 2022

bezorging was super snel en produkten waren van top kwaliteit

Gaarenstroom
4 februari 2022

Heerlijk! Altijd weer lekker eten, netjes verpakt en keurig bezorgd.

Tjin
29 januari 2022

Lekker eten voor als je een luie dag hebt of als je gewoon trek hebt. Bezorging komt op tijd en duurt niet te lang.

Nel
27 januari 2022

Het eten was lekker, alleen had ik geen ei besteld bij mijn saoto soep. Ik hou er niet van. De stukjes kip in de bamie mochten wel groter zijn. De telo was heerlijk, ook de baka bana.

L.deBoer
18 januari 2022

Mijn zoon en ik vonden het eten niet echt heel lekker. De satoasoep was matig, alles zat al in de bouillon ipv apart in een zakje en ook geen rijst en de roti vulling zompig. Maargoed dat is onze mening. Een ander kan t juist heel lekker vinden.

Bryan
18 januari 2022

Zelfs een halve ster zou ik ze niet durven te geven Me bakkeljauw leek op kibbeling Satesaus was hard kon er bijna een moord mee plegen En niet te spreken over de saoto vulling die was na 2 happen al op zeer teleurstellend

Maartje Zwier
14 januari 2022

Lekkere roti, goed op smaak, niet te pittig. Royale portie. Bezorging was erg op tijd, binnen een half uur ging de bel.

Amanda
12 januari 2022

Duurde wat lang. De hotwings waren niet echt knapperig en met groente. De roti was erg waterig. De bami oorlog was allemaal samen en erg klein waardoor je de verschillende vlees niet proefd. Smaak was wat mat

Nina
7 januari 2022

Altijd lekker eten en goed geprijst.

Marco
29 december 2021

Gewoon goed😋

Mar
29 december 2021

Moksi meti was redelijk. Tomatensoep zuur, gevuld met rauwe groenten. Broodje Cha sieuw niet meer gevuld met plakjes vlees en een flinke schep saus, maar met een klein laagje blokjes vlees( 3 x 3 mm) en een druppel saus.....zoo slecht. Dat was voor ons dus de laatste keer Switie.

Prashant
27 december 2021

Had hot wings besteld. Zag er goed uit zelfs met groente erbij echt feestelijk. Smaakte prima 👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W van Middendorp
26 december 2021

Ondanks kerstdrukte goed op tijd, velden zelf dat het wat later werd. En kregen gratis kroepoek voor het wachten. Goede service en kwaliteit.

S.V.
18 december 2021

Sate ku batata en nasi gehaald. Eten was erg zout en weinig batata ook geen sla/groenten erbij. Niet wat ik normaal gesproken gewend bent van dit gerecht. Het kan beter!

Ana
11 december 2021
SA
9 december 2021

Minder goed als dat ik gewend ben

Gerda
5 december 2021

Goed gegeten, prima prijs, grote porties. We komen zeker nog eens aan om te bestellen.

Linsey
24 november 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Eten alleen echt niet best. Kip heel vet en smaakloos (had kerrie kip besteld, geen kerrie kruiden gezien of geproefd). Geen smaak aan de bami, zelf maar wat ketjap doorheen gegooid nog. Kip in de saoto roze en ook smaakloos. Uiteindelijk niks opgegeten en toch zelf maar gaan koken. Voor mij eerste en laatste keer helaas.

Lambertus Oosting
24 november 2021

Alles wat ik koop ,smaakt super lekker.En de bezorger is altijd vriendelijk en super snel met bezorgen .

Patricia
7 november 2021

Bezorgen duurde super lang (2 uur), en er zat een haar in mijn eten.

Ben
3 november 2021
Monika Hannink
22 oktober 2021

Gisteravond heerlijk gegeten! Per ongeluk had ik het verkeerde adres doorgegeven, de bezorger moest hierdoor 2x rijden, maar nog steeds een vrolijk en lief persoon aan de deur en ze hadden alles opnieuw opgewarmd! Superlief! Top tent met heerlijk eten!

Resh
21 oktober 2021

Netjes optijd geleverd, bezorger erg vriendelijk

Margot Van der Lubbe
18 oktober 2021

Had 2 Surinaamse broodjes besteld, maar het pistoletje was niet te eten. Ik had gevraagd of bij de tjauw min het vlees apart verpakt kon worden. Maar is volledig genegeerd. Slechte ervaring en broodjes besteld ik hier niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
9 oktober 2021

Echt lekker eten,voor een goede prijs,qua kwantvriendelijkheid echt top ook! Ik raad Swietie zeker aan! Ga zo door

Karin
7 oktober 2021
Chantal
5 oktober 2021

Het heeft ruim een uur geduurd voor de bestelling er was . We hebben om 4 uur besteld, dat de bestelling er om 18:00 zal zijn dit werd pas 19:00 , het eten zelf smaakte goed

Erika De vries
2 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Een van mijn Fav restaurant in town!

Maaike
2 oktober 2021

Het eten kwam bijna anderhalf uur te laat... toen ik daarover belde na een half uur te laat en een uur te laat werd ik de eerste keer te woord gestaan met dat de bezorger nog niet terug was van zijn vorige ronde en dat ze me ook niet kon vertellen wanneer mijn eten dan wel zou komen. Ik kreeg te horen dat ik maar gewoon geduld moest hebben en dat het vanavond wel ergens bezorgd zou worden. Toen ik na 1 uur te laat nog een keer belde werd ik ronduit onbeleefd te woord gestaan. Mevrouw gaf aan dat de bezorger nu uiteindelijk toch onderweg was en gaf eigenlijk aan dat ik me aanstelde en dat ik maar gewoon moest wachten en hing toen gewoon op. Beide keren heb ik niet het gevoel gehad dat er met mij mee werd gedacht en ik kreeg het gevoel dat ik vooral lastig werd gevonden. Toen de bezorger aangekomen was kwam hij met een slap smoesje over dat de regen het vertraagd had maar besloot nadat ik de deur had dichtgedaan wel om minimaal een kwartier een luidkeels gesprek te voeren met iemand uit

Annemiek
24 september 2021

Zoals altijd,heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Lambertus Oosting
22 september 2021

SUPER SNELLE BEZORGING

Prashant
5 september 2021
Frain
3 september 2021

Het eten was uitstekend ik bestel vaker bij switie en altijd lekker

Ravi
18 augustus 2021

Altijd lekker eten en ben al jaren een trouwe klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otto Philip Seibert All IV
18 augustus 2021
John Heijmans
31 juli 2021

Frietjes afgekoeld

Bergonje
27 juli 2021

Eerst was t heel goed cua eten laatste tijd is heel veel veranderd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
23 juli 2021

Snelle bezorging. Nette en vriendelijke bezorger

oosting
15 juli 2021

De patat is te hard gebakken mag stuk zachter zijn ,andere bedrijven verkopen geen harde pataten meer anders lopen de klanten weg

wendy
14 juli 2021

tevreden was zoals altijd weer erg lekker jammer wel beetje aan de laten kant ivm korte pauze

Bob
8 juli 2021

Heerlijk gegeten.

Astrid
4 juli 2021
Resh
29 juni 2021

Bestelling 20 min eerder ontvangen. Top

Reshma
19 juni 2021

BEZORGER IS Heel Snel ERG VRIENDELIJK EN ZIET ER NETJES Uit.

Prashant
19 juni 2021
SORAIDA
13 juni 2021

Heel lekker en bezorging waa op tijd❗❗❗ Zal zeker aan vrienden vertellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
13 juni 2021

Dit was mijn allereerste keer dat ik een bestelling bij switi heb gedaan. Ik ben zeer tevreden over de service en het eten!! Zeker een aanrader! Top.

Bernard
12 juni 2021

Heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar.

Lauren
12 juni 2021
Dijkstra
11 juni 2021

Lekker gegeten

Krebber
24 mei 2021

Het eten is lekker,wel wat te laat gekomen dan de tijd was aan gegeven ,maar netjes naar boven gebracht heel fijn goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldhuizen
22 mei 2021

Was lekker maar er was geen stukjes vlees er doorheen alleen erop dat was wel teleurstellend

Jorinde
17 mei 2021

Echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prashant
16 mei 2021
F.S
16 mei 2021

Bezorging 30 minuten eerder dan status bezorging aangaf. Saoto soep was wel lekker en de tjauw fan speciaal was ook lekker.

Schraa
13 mei 2021

Het eten was drie kwartier te laat, dus niet warm, had een hamburger menu en moksie frites koud milkshake lauw zo weggegooid. Hamburger klef. En ook lauw, geen goede ervaring dus. Zonde van t geld

Emons
10 mei 2021

Ongeveer 1,5 uur gewacht op eten, toen het bezorgd werd (na telefonisch contact) was het niet meer warm, ontzettend jammer.

Mantje
10 mei 2021

Eten was aan de zoute kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mick
5 mei 2021

Eten was weer lekker, maar bezorging heeft wel 35 minuten langer geduurd dan de 50 minuten die waren doorgegeven.

Prashant
3 mei 2021
Otto Philip Seibert All IV
30 april 2021

Alles prima

Astrid Flem
28 april 2021

Heerlijk gegeten!! Fijn dat je een tijd krijgt voor bezorging en wanneer de bezorging onderweg is. Gewoon top!!!

Sippie
19 april 2021

Op tijd! Lekker! En warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
15 april 2021
Tanicha Lens
14 april 2021

heel slecht vind het erg super erg en niet netjes. Ik heb eten hier besteld voor 7,25, al betaald zou het 21:50 moeten ophalen uit mijn hoofd zou 22:00 sluiten. Nu kom ik mijn eten ophalen kwam nog vroeger ook dan 21:50 is het dicht? Heb nooit mijn eten gekregen

Didi
10 april 2021

Ik kreeg Roti met rijst. Die hoort toch met een roti wrap en niet met rijst? En erg veel aardappel ook.

emile
8 april 2021

Het eten was top wel was niet alles compleet geleverd maar met 1 telefoontje was dit ook keurig opgelost en zo was de maaltijd dan toch nog compleet ik kom graag weer bestellen

anna
7 april 2021

Ik had koe loe kai maar zat extreem veel paprika in teveel.

Ed
5 april 2021

Keurig netjes op tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger. Ook was het eten zoals altijd zeer goed verzorgd en erg lekker.

Anand
2 april 2021

Eten was lekker.had extra extra peper gevraagd, volgende keer meer peper aub

Yvonne Krebber
26 maart 2021

Goede bezorging en snel ,goed ingepakt eten was lekker warm en eten was heerlijk een aanrader.en de bezorg tijd goed op de hoogte gesteld en ook betijds gebracht geweldig ga zo door

Prashant
21 maart 2021

Het was weer top in orde. 👍👍👍👍

Alicia
19 maart 2021

Eten was heerlijk en ondanks de drukte tijdens etenstijd was het precies op tijd bezorgd.

Joyce
16 maart 2021

Altijd lekkere Surinaamse nasi moksi en geroosterde spek

Prashant
14 maart 2021
Eric
25 februari 2021
broekhuijsjes
19 februari 2021

goede service, vriendelijk en altijd lekker, al jaren vaste klant

Sam
18 februari 2021
Sim
15 februari 2021

Eten was goed en lekker. Surinaams en snack in 1 bestelling. Ruim op tijd geleverd! Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola
10 februari 2021

Wij hadden lang niet besteld. Maar was weer super lekker.

Mo
9 februari 2021

Goed eten goeie service en snelle bezorging

Timmermans
3 februari 2021

Heerlijk eten en vlot bezorgd

Martin
2 februari 2021

Mooi op tijd zoals gewoonlijk lekker warm en goed van kwaliteit

Danielle
31 januari 2021

Het eten was ontzettend lekker! De bezorging heel snel & de bezorger super vriendelijk. Wij bestellen hier gauw weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otto Philip Seibert All IV
31 januari 2021
P. K
30 januari 2021

Zoals altijd was het eten ontzettend lekker maar het duurde 1uur en 45 minuten voordat ik mijn bestelling kreeg en bij aankomst was het eten koud dat vond ik wel jammer

Peggy
23 januari 2021
Monica
17 januari 2021

Keurig op tijd en zelfs aan de vroege kant. Helaas was de kwaliteit dit keer minder dan de vorige keren... roti kipfilet - verhouding kip/aardappel was slecht... heel weinig kip en veel aardappel. Saus was waterig en de randen van de rotiplaat hard. Niet wat ik van Switie gewend ben.

martin
17 januari 2021

gewoon lekker snel bezorgd

Irma
14 januari 2021

Voor de 2de keer besteld en we hebben werr heerlijk gegeten.

Brenda de Jonge
13 januari 2021

Ik vond het niet lekker ik zal niet meer bestellen

Aiza
10 januari 2021

Ei was vergeten bij mij saoto soep maar dat kan gebeuren. Verder was alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raoul
10 januari 2021

Bestelling was niet compleet komt wordt t anderhalf uur later pas gebracht!!!

Yvette
6 januari 2021
gbarnier
6 januari 2021

Helemaal goed, Hotwings erg goed!

Maarten
3 januari 2020
Bram
2 januari 2020

Prijs en kwaliteit is goed en nog lekker ook

An
2 januari 2020

Altijd lekker eten.

Otto Philip Seibert All IV
1 januari 2020

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
30 december 2020

Het was langer wachten dan was afspraak maar met deze drukke tiden vind ik dat is ok. Eten was lekker! Bedankt!

Dikmoet. C
26 december 2020

Het eten was overheerlijk en nog lekker warm gezien het feit dat ie helemaal van de Waterwijk naar Haven in Lelystad komt.

Martin
21 december 2020

Goede kwaliteit bezorging 10 minuten eerder lekker warm

Peggy
13 december 2020
korevaar
9 december 2020

smaak vol goed verzorgd en keurig verpakt

Do
2 december 2020

Vond het eten zeker wel lkkr alleen duurde het bijna 2 uur voor het aankwam wat wel een beetje jmmr was ivm kinderen die dus super laat aten

Krebber
2 december 2020

Het eten is heerlijk en goede service en snel bezorgd een aan rader voor iedereen,ga zo door met de feestdagen wil ik ook wat bestelen

monique
1 december 2020

Snelle service en lekker eten!

Priscilla
26 november 2020
Ricky
19 november 2020

Snelle levering en heerlijke eten

Maarten
17 november 2020
Gaitrie
15 november 2020

Super snel. Heerlijk gegeten! Grote garnalen met tjauw min jammieee

Alderding
15 november 2020
Dikmoet
11 november 2020

Ik ken de zaak al jaren en heb altijd lekker gegeten uitstekend verse kwaliteit

Macy
8 november 2020

heerlijk, was echt goed heet.

Martijn
31 oktober 2020

Prima roti. Van tevoren besteld om op te halen. Was keurig op tijd klaar.

Hielke Merkus
29 oktober 2020

Eten was +/- 15 minuten te laat en was niet warm. heb het eten op moeten warmen.

Manisha
26 oktober 2020

Lekker eten, aardige bezorger, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mick
25 oktober 2020

Goeie 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alicia
25 oktober 2020

Heerlijk authentiek Surinaams Chinees eten. Bezorging super snel. Ontzettend tevreden

Kamperman
21 oktober 2020

Eten was goed warm en erg lekker zoals altijd.

De Vries
5 oktober 2020

Snelle levering. Vriendelijke bezorger. Was een prima maaltijd alleen de kipfilet was niet geweldig.

Mick
4 oktober 2020
Patrick van geel
3 oktober 2020

Eten was netjes in gepakt smaakte heerlijk ga zeker nog vaker bestellen bij u.

Annie
1 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Kip lekker geroosterd en vol van smaak. Ook de nasi en tjauw min waren erg lekker. Bestelling keurig op tijd. Zeer tevreden.

Anoniem
28 september 2020

Snel aangekomen. Een kwartier eerder dan aangegeven en uiteraard heerlijk.

Priscilla
23 september 2020

Weer super lekker gegeten!

Jan
23 september 2020

Het was erg lekker

Sel
20 september 2020

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
19 september 2020

Lekker eten voor een nette prijs. De soep was naar onze snaak iets te zout. In het algemeen een aanrader.

Sergio
13 september 2020
Leo
5 september 2020

Goed en lekker eten. Bezorging goed en binnen de opgegeven tijd.

Natasja
3 september 2020

Bestelling compleet en op tijd, en erg lekker!

Sergio
2 september 2020
Jorinde
29 augustus 2020

Echt heerlijk!!

Marijke henriquez
29 augustus 2020

K bestel of haal al jaren bij switie. Dit rrestaurant is de beste qua surinaams eten. Personeel is vriendelijk en netjes. Alles wat ik wensen lekker eten !!

Ss
26 augustus 2020

Was lekker

Tjin
21 augustus 2020

Lekker eten. Ik ken Tjawfan als een witte nasi maar deze is bruin daarentegen toch een goede smaak. Maar de witte is origineler:-)

Ton
21 augustus 2020

Prima verzorgd

Els Donkers
16 augustus 2020
Mireille
15 augustus 2020

Het eten is heerlijk! Bezorging is top! Misschien een idee om standaard wat rauwkost of salade bij de patato gerechten te serveren, dat is echt een gemis.

Klant
14 augustus 2020

Het eten was teleurstellend. Roti smaakte niet vers en heel weinig groente bij moksimeti en ook nog oude groente. Was te proeven. Jammer

Els Donkers
9 augustus 2020

Heerlijke soepen en broodjes. Goede porties!

JW
3 augustus 2020

Fooi had ik via de website gegeven, toch lag er een bakje in het mandje en maakte de bezorger voor de tweede keer de indruk nog een fooi te willen. Verder was het vegetarische vlees niet te eten en zo ontzettend taai!

Bianca
23 juli 2020

het was heerlijk en goed warm. Netjes op tijd geleverd

simone
21 juli 2020

zoals we gewend zijn bij afhalen. prima eten en op tijd geleverd

v. Dijk
18 juli 2020

Wij bestellen hier al jaren en genieten nog steeds van de gerechten.

Mariska
14 juli 2020

champignonensoep was niet te eten was gewoon bouillon met paar stukjes kipfilet en paar stukjes champignon sloeg nergens op!!!!!! Ook nog eens smaakloos! Kopstukken en nasi waren lekker Javaanse bami papperig veeeeel te lang gekookt bah Dit ben ik niet van switi gewend normaal altijd tevreden maar vandaag was gewoon geldverspilling 😡😡😡😡 zonde van me 28 euro

Ruud
13 juli 2020

Lekker gegeten

Angel
8 juli 2020

Het duurde lang voordat het eten er was terwijl ik een kleine bestelling had.... Het eten was koud geserveerd en het zuur smaakte naar zout... Ik merk dat jullie bezuinigen op zuur, peper en Chili saus. Fijne avond.

Rijsdijk
1 juli 2020

Eten was niet van hoge kwaliteit. Zeker de baka bana die hebben we uiteindelijk na een hap maar weggegooid. Maar wel fijn dat ze als enige in Lelystad Surinaams eten bezorgen.

Willemse
29 juni 2020
A.sparing
16 juni 2020

De lumpia was niet goed gevuld. De kerriesaus was lekker. Maar er lagen 6 stukjes kipfile.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina
2 juni 2020

Ipv 1815 waren ze er om 1740 Patat was koud Saus lag door het zakje niet meer in het bakje Lekker maar jammer

rossen
28 mei 2020
Fre
27 mei 2020

Super lekker & snelle bezorging

Annemiek
22 mei 2020

Super lekker gegeten. Snelle service

Astrid
18 mei 2020
roza
12 mei 2020

allereerst 1 uur te laat, soep was niet goed meer, zo weggegooid loempia kwalitatief heel slecht keihard en taai. en berenhap met pindasaus besteld maar de pindasus was ver te zoeken. voor mij nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marylyn
11 mei 2020
Greta
3 mei 2020

Altijd lekker eten. Moksi metie speciaal met witte rijst en 3 bara sambal mijn favoriet

Snackers
27 april 2020

Lekkere patat, knapperig. Snelle en goede service. Heerlijk gegeten