Beoordelingen van Switie Lelystad

Recente recensies

4.0
F
11 juni 2024

Bonjo was best zoet, voor de rest lekker!

John
9 juni 2024

Sneller bezorgd dan ingeschatte bezorgtijd en dus nog warm als ware van het vuur. Authentiek fijn van geur en lekker van smaak.

Willem
7 juni 2024

Ik had roti en pom besteld beiden waren lekker. TempƩ was te pittig en hard

Vanessa
6 juni 2024

Bestel je een broodje grillburger dan krijg je een HAMBURGER op een oud broodje met wat saus en 2 stukjes augurk. Daarbij bestelde wij een moksi meti speciaal en waar je bij andere een groot bakje vol krijgt krijg je hier een klein bakje en maar half gevuld met vlees. Je krijgt geen waar voor je geld hier en het was de eerste en laatste keer dat wij hier gingen bestellen.

John
3 juni 2024

Tjauwmin kip en bruine bonen kip rijst besteld rond spitstijd. Werd iets later bezorgd dan de geschatte bezorgtijd. Het eten was nog warm als ware net van het vuur, en het heeft uitstekend gesmaakt. Switie Sranan Nyan!

John
20 mei 2024

Tjauwmin kip speciaal en bruine bonen kip met witte rijst besteld. De warme maaltijden werden nog praktisch heet van het vuur snel binnen de ingeschatte bezorgtijd bezorgd. Als van ouds heerlijk Surinaams eten, switie Sranang nyan!

V Cicilson
16 mei 2024

Ik heb een telo met bakkeljauw besteld, dat viel erg tegen, bakeljauw was gepureerd. Betere pindasaus gegeten, ik vond het niet lekker.

Nvt
12 mei 2024

Valt tegen, geen kousenband gebruikt. Ei niet lekker, roti waterig en te zoet.

Hans de Vrues
8 mei 2024

Eten was goed heet en erg lekker.

Ilza
2 mei 2024
Danny
27 april 2024

Top. Lekker.

Zoals altijd weer lekker, we hebben genoten!
26 april 2024
Marna Raven
18 april 2024

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Thijs
17 april 2024

Lekkere roti. Malse.kipfilet. Goed pannnekoekje. Iets minder gebonden saus en iets minder zout zou nog lekkerder zijn.

Hirschau
14 april 2024

De petjel was heel weinig voor dat geld en ze gebruiken sperziebonen inplaats kousenband spraken nauwelijks nederlands

Richard
9 april 2024

Snel geleverd, eten was Switie !

Peter
7 april 2024

20 minuten voor gecommuniceerde tijd bezorgd, maar daar hadden we rekening mee gehouden gezien andere recensies. Het eten smaakte goed, al was er een bakje niet erg warm. Hebben we even in de magnetron opgepiept. Misschien wat weinig Moksi Meti, maar verder geen klachten.

Ruud
7 april 2024

Op zich was met de kwaliteit en de bezorging niets mis, maar of het ook lekker was is een andere vraag. De roti was flauw van smaak. Zelf naar dat we alle "sambal" er door hadden gegooid. Bij de roti filet zaten hele kleine kipstukjes, bij de andere zat amper geen aardappel. De kippenvleugeltjes werden geserveerd in groente waardoor de kip naar de groente was gaan smaken. De hamburger was wel lekker. Al met al zullen wij hier niet meer bestellen.

Brigitte
1 april 2024
Brigittw
29 maart 2024
Jelle
24 maart 2024

Snelle levering. En het was lekker als altijd.

S De Vries
9 maart 2024
Brigitte
7 maart 2024

Eten was goed warm en optijd klaar

Antoinette G
7 maart 2024

Top. Mijn complimenten. Lekker eten. Snelle service Vriendelijke bezorger.

Jordin
2 maart 2024

De saus voor de batata kon wel een stuk dikker. De foe yong hai was ook heel slap gekruid. Zat weinig smaak aan. De roti beviel wel goed. De batata sparerib menu was het minst bevallen vanwege de lak aan smaak en kwantiteit.

-
27 februari 2024

Na een jaar weer een keer hier besteld, jammer na 1.5 u na aangeven bezorging bezorgd. Kan gebeuren maar ik moest weg dus helaas. Moest er meerdere keren achteraan bellen, bakje ook stuk minder gevuld leek het. Jammer

Yusuf
29 januari 2024

Heerlijke roti! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
25 januari 2024

Was vies en er zat geen groente erin

Brigitte Berger
13 januari 2024

Heerlijk eten en aardige vriendelijk personeel Top.

Anoniem
13 januari 2024

Heerlijk gegeten!

Simone
7 januari 2024

De maaltijden waren minder gevuld met groente en vlees. Dit is verandert tov vorig jaar. De bezorging was een 1/2 uur vroeger bezorgt. Dit kwam toevallig mooi uit. ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 januari 2024

Lekker eten, in het verleden soms nog al zoutig. Maar dat vond ik nu echt niet. Sneller geleverd dan aangegeven. Prima als je geen zin hebt om te koken!

Anoniem
28 december 2023

Tomatensoep was ranzig, heel waterig en een slechte smaak. De nasi beef zwarte bonen was ook niet heel lekker qua smaak. Jammer!

Marijke Henriquez
23 december 2023

Kip is te lang doorgebakken.vlees is te weinig .

Gaarenstroom
22 december 2023

Heerlijk, bedankt!

Menses
13 december 2023

Heerlijk eten

Bloothoofd
9 december 2023
Gaarenstroom
8 december 2023

Heerlijk!! Keurig op tijd, netjes verpakt en heerlijk op smaak. We hebben gesmuld. Bedankt!

Cornelis
28 november 2023

Eten was goed maar helaas 2 uur op bestelling moeten wachten.

S. Ros
28 november 2023

Eten was heerlijk. Bezorging stond op 1 uur wachten. Na een uur en 20 min gebeld, toen zou het onderweg zijn. Het heeft uiteindelijk 1 uur en 55 minuten geduurd.

Lisj
22 november 2023
Gerda Koknel
6 november 2023

bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaarenstroom
5 november 2023

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yoel
31 oktober 2023

Snelle bezorging, Altijd lekker.

Josanne
31 oktober 2023

Ik vond de soep vrij smaakloos. Niet de smaak die ik ken van soato

Yvette
25 oktober 2023

Ik vond het vandaag iets minder smaakvol dan anders.

Jan
23 oktober 2023

Heerlijke moksi meti besteld was erg lekker en kun je makkelijk 2 dagen van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
22 oktober 2023
Elvira Cid
16 oktober 2023

Lekker eten, we halen het altijd zelf op.

De vries
13 oktober 2023

Bestelling klopt niet over al saus bij wat je niet vraagt bezorg tijd klopt ook niet bezorgen zegt niks

Gina
5 oktober 2023

Switi is erg achteruit uit gegaan Er wordt bezuinig of gierig gedaan Naar at was mevrouw al lang het eten gaat soms is dat ook mindeter Ik hoop dat ze weer terug komen vooral toen meneer er was denk ook eens aan de zaak heel deprie als je daar binnen bent ,maak het levende Ik zeg die uit ervaring kom weer terug ga niet alleen voor verdienen maar ook liefde voor het vak kom terug

Piet
4 oktober 2023

Tjaum min was niet best deze keer ......erg jammer

.
21 september 2023

Jammer dat jullie nooit optijd leveren .

Danny Roozemond
20 september 2023

Ik had besteld om 17:45 te laten bezorgen maar de bestelling kwam om 16:45. Een uur te vroeg.šŸ˜¬

Gaitrie
8 september 2023

Heerlijk gegeten!

Koos
1 september 2023

Eten was heerlijk

Shiwy
28 augustus 2023

De broodjes waren erg mager gevuld.. 6 kleine garnaaltjesā€¦ ik proefde meer saus dan de garnalen zelf helaas en dat voor ā‚¬4,60 De roti met lamsvleesā€¦ Het leek alsof t vlees was uitgekookt in water en daarna in de saus in gezet met alle groentes.. totaal geen smaak.. eerste keer besteld.. maar zeker niet voor herhaling vatbaar.

Koos
28 augustus 2023

Het eten was optijd en warm en smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
26 augustus 2023

Het eten was warm en optijd klaar. We hadden bami met kip sate een broodje kipsatƩ en soto soep. De kip van beide gerechten was niet weg te krijgen erg taai en hard. Soto soep was met heel veel sambal op smaak. Voor ons niet voor herhaling vatbaar

Ellen Graanoogst
25 augustus 2023

alles is goed.

Carolina
22 augustus 2023

Het was heerlijk en heel smaakvol

Asha
20 augustus 2023

Ik had tjaumin besteld . Bij elk hap voelde ik zand in mijn mond . Sorry ik heb iets anders moeten eten.

Bouterse
17 augustus 2023

Roti gerecht was lekker. Wel erg zout.

Lelystad
17 augustus 2023

Tjauwmin was vreselijk droog, kip was hard, lang doorgebakken. Echt heel erg teleurgesteld in Switie!! Was echt niet te eten, kinderen vonden het ook niet lekker. Ook kwamen ze pas na 1,5uur het eten brengen.

Jodha
16 augustus 2023

17:45 besteld, 19:57 bezorgd voor 3x sate, en was droog. Geen tegemoetkoming!! Ben vaste klant

Hennie kooij
14 augustus 2023

Ik vondt het eten evht niet lekker de bami zat geen smaak aan het vlees was taai de banaan was ook niet te eten. Alleen de loempiaatjes waren lekker ik ben dit niet van jullie gewent jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clifford
11 augustus 2023
Albert
11 augustus 2023
Patricia Karg
11 augustus 2023

Heerlijke tjauwmin en nasi voor een goede prijs. Bezorging was binnen de afgesproken tijd.

Debbie. K
30 juli 2023

De grillburgers waarvan het broodje 2x groter was en dan burger en zat alleen een heel klein beetje saus en 2 stukjes augurk op. De shoarmarol was de korst te bruin en zacht deze was echt niet lekker. Bezorging was wel 15 a 20 min sneller dan aangegeven op de bevestiging

Prashant sewnandan
29 juli 2023

Het eten was goed warm. Zeer goede service

Klette de Rooij
23 juli 2023

Bestelling kwam pas 50 minuten na mijn aangevraagde tijd. Jammer. Het eten was heerlijk trouwens!

Anuradha
22 juli 2023

Het was weer heerlijk lekkere tjauw min gegeten en het vlees was ook weer heerlijk Enige wat ik jammer vind dat er geen sambel bij zat

S
19 juli 2023

Snel geleverd! En gewoon Lekker

Debby
15 juli 2023

Bestelling kwam ruim 2 uur later pas aan, toen ik belde om te vragen hoe of alles goed is gegaan met de bestelling kwam de medewerkster niet heel vriendelijk over. Bezorger was wel vriendelijk. Eten was lauw en patat was taai en vet. Jammer normaal ben ik altijd heel enthousiast over Switie

Marissie
13 juli 2023

Alles was lekker behalve de bruine bonen smaakte echt niet lekker proefde gewoon naar zout en ketjap ofzo daar was niks switi aan de nasi was wel lekker zat alleen maar 1 klein stukje kip bij die andere deel waren alleen maar botjes erg jammer want normaal krijg ik goed eten van jullie

Amanda
10 juli 2023

Bezorging sneller dan aangegeven. Kwaliteit was weinig vlees (terwijl extra had aangegeven) en smaak was erg minimaal. Met de sambal gelukkig wat kunnen aanmaken, maar Roti kip en rundvlees horen toch van zichzelf ook wat smaak te hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anuradha
9 juli 2023

Tjauw min met moksi meti was heerlijk

...
7 juli 2023

Zonde van mn geld, eten was echt super vies.

Patricia Karg
28 juni 2023

Heerlijk eten voor een goede prijs. Werd redelijk op tijd bezorgd, ongeveer 10 minuten later.

..
27 juni 2023

Eten was ontzettend zout, zijn we niet gewend van Sweetie, jammer

Anoniem
22 juni 2023

Bezorger kwam 10 min te laat !

M
19 juni 2023

Het eten is lekker. Tijdig bezorgen is wel een issue. Na 2 uur wachten en na een telefoontje van mijn kant pas ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie kooij
12 juni 2023

De bami was al koud maar even in de magnetron en klaar. Het eten is heerlijk. Wel jammer dat er geen moksimeti switie meer is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 juni 2023

Er zat bijna geen kip in de roti en het ei was niet helemaal gepelt

Larry
3 juni 2023

Eten is altijd vers warm, op tijd klaar en heerlijk. Served with a smile goede vriendelijke bediening

Anoniem
21 mei 2023

Snel geleverd netjes verpakt en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Galesloot
18 mei 2023

Laaaaaaang niets besteld want het was op een gegeven moment slecht . Was blij verrast gister en we gaan weer vaker bestellen

Andrew
17 mei 2023

Pom was een papje met heel veel olie Roti was ook anders dan normaal, erg jammer want we halen hier al jaren en nooit geen problemen.

Pascal husmanj
14 mei 2023

2,5 uur voor een bezorging is echt veel te lang! Zelfs op een zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlita
14 mei 2023

Vreselijk! Bijna 2,5 uur moeten wachten m. Na 2 x bellen werd de smurrie dan eindelijk bezorgd! De 2 rotti vellen waren zo hard als een taco! Tja opwarmen in de magnetron is niet heel erg slim als je 2 uur later pas bezorgd!!! De 5 stukjes kousenband was ook een ware verassing! Om maar te zwijgen over de papperige aardappels! Eerste en laatste keer dat ik daar iets wat op eten leek heb besteld!! Schandalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lara Walker
14 mei 2023

Goedemiddag Switie, Ik vond mijn maaltijd teleurstellend omdat er teveel zout in zat en de bezorger kwam ook te laat en had verwacht dat jullie meerdere maaltijden op het menu hadden voor vegetariers. Misschien kan er minder zout gebruikt worden en de saus iets minder waterig. Was wel tevreden met het aantal groente, maar de rest vond ik jammer.

Resh
11 mei 2023

Nasi en tjaumin besteld. Tijdens eten branderig gevoel in de keel, wat er in zat deze keer geen idee. Jammer heb niet kunnen genieten dit keer. Kan zijn verkeerde kruiden gebruikt ?

debbiebulo
9 mei 2023

Lekker vers, en precies op de aangegeven tijd bezorgd

Guido van de Pol
3 mei 2023

De patat was heerlijk zoals altijd

Lis
2 mei 2023

Werd heel snel bezorgd, weer heel lekker gegeten, was goed voldoende en super dat er extra sambal bij zat.

Rob Salomonson
1 mei 2023
Nicole
26 april 2023

Broodjes Moksi & Bakkeljauw en een Moksi Meti speciaal met Bami - alles was heerlijk en nog goed warm. Top!

Adfundum
9 april 2023

Goede service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

w volle
6 april 2023

zou om 17.45 gebracht worden maar was er om 16.50